AcasăACTUALArafat recomandă românilor să facă stocuri, în caz de dezastre

Arafat recomandă românilor să facă stocuri, în caz de dezastre

spot_img

Şeful DSU, Raed Arafat, a recomandat românilor, luni, să aibă în case stocurile obişnuite în caz de cutremur sau alte dezastre naturale, spunând că nu are sens să “inducem panică”.

- Publicitate -

“La acest moment, stocurile obişnuite pe care noi le-am recomandat altă dată pentru dezastre naturale, rămân valabile.

Pentru cutremur sau cum am recomandat pe tot parcursul anului”, a spus, luni, Raed Arafat.


Totodată, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), spune că în prezent nu se pune problema unui război în România şi nu are sens că cădem pradă dezinformărilor.

“La acest moment, să spunem ca să meargă lumea să se pregătească de război cred că asta a fost explicat şi altă dată… suntem o ţară membră NATO, ideea de a avea război pe teritoriul României la acest moment nu cred că o pune cineva pe masă.

Deci nu are rost să inducem panică, aşa cum a fost în ultima perioadă. A venit ştirea falsă cu benzina, după care s-a încercat cu uleiul.


Din fericire, acolo informaţiile au venit rapid şi oamenii nu au picat pradă acestei dezinformări”, a lămurit, luni, medicul Raed Arafat, citat de antena3.ro.

CITEŞTE ŞI: Se reiau zborurile din Craiova către Paris, Barcelona şi Bruxelles

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri