AcasăACTUALAparținătorii pacienților COVID din Spitalul Județean Târgu Jiu pot ține legătura cu...

Aparținătorii pacienților COVID din Spitalul Județean Târgu Jiu pot ține legătura cu medicii. Două numere de telefon puse la dispoziție

spot_img

Aparținătorii legali ai pacienților internați cu COVID-19 în Secția Boli Infecțioase sau la Compartimentul ATI –COVID din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu (clădirea de pe strada A.I. Cuza-Pasarelă) pot comunica telefonic legat de starea de sănătate a pacientului, fie cu medicul curant, fie cu medicul de gardă, fiind stabilit un program în acest sens. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu, conducerea unității medicale a stabilit un program orar în care aparținătorii pot discuta telefonic pe cele două secții.

În ceea ce privește Secția Boli Infecțioase, aparținătorii pot suna zilnic, în intervalul orar 12:00 – 14:00, la numărul de mobil 0741151253.

Totodată, pentru a afla care este starea de sănătate a pacienților internați la Compartimentul ATI-COVID, aparținătorii pot suna zilnic, în intervalul orar 12:00-14:00 și 18:00-20:00, la numărul de mobil 0744571760.

CITEȘTE ȘI: Portal de servicii electronice lansat de Consiliul Județean Dolj

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri