AcasăACTUALAparatură performantă pentru verificarea bagajelor la Aeroportul Craiova

Aparatură performantă pentru verificarea bagajelor la Aeroportul Craiova

spot_img

Echipamente de ultimă generație pentru verificarea bagajelor, cu sistem de detectare a explozibililor, au fost livrate Aeroportului Craiova, anunță, miercuri, președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.  

- Publicitate -

Este vorba despre trei scannere produse în Statele Unite ale Americii, care vor fi montate în noul terminal de „Plecări”, ce urmează a fi dat în folosință în acest an.

„Două dintre echipamente vor funcționa în sistem integrat cu benzile de check-in pentru controlul de securitate, iar al treilea va fi folosit în cazul în care se impune un control suplimentar sau în caz de avarie al celor amplasate la benzi”, a explicat Cosmin Vasile.


Aparatura a fost achiziționată în cadrul proiectului de securizare completă indoor/outdoor a Aeroportului Internațional din Craiova, proiect finanțat din fonduri europene.

Prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 au fost accesați 76 milioane de lei pentru creșterea nivelului de securitate al incintei aeroportuare.

CITEȘTE ȘI: Marius Iancu (PSD) o propune pe Gabriela Firea candidat la prezidenţiale: Dacă ar câştiga Primăria Capitalei, ar fi omul politic cu cele mai multe voturi în spate


 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri