AcasăACTUALAparatură pentru reducerea infecţiilor nosocomiale de la Spitalul Slatina, luată de CJ...

Aparatură pentru reducerea infecţiilor nosocomiale de la Spitalul Slatina, luată de CJ Olt cu bani din PNRR

spot_img

Consiliul Judeţean Olt a depune un proiect de finanţare prin PNRR pentru achiziţionarea  unor echipamente destinate reducerii infecţiilor nosocomiale de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că proiectul are o valaore de aproximativ şase milioane euro, TVA inclusă, finanţarea urmând să vină prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

CITEŞTE ŞI: VIDEO | 28 de persoane reținute, în urma celor 128 de percheziții care au vizat rețeaua sălilor de jocuri de noroc. Droguri, arme și sume importante de bani găsite

Printre obiective se numără achiziţionarea unei noi linii de sterilizare pentru toată aparatura spitalului.

„Este un proiect în valoare de aproximativ şase milioane de euro, cu TVA inclusă, un proiect pe care încercăm să-l depunem pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. În mare parte, aparatura care se va lua pe acest proiect prevede să fie ca aparatură pentru combaterea infecţiilor nosocomiale. Cu siguranţă, vrem să cumpărăm o nouă linie de sterilizare pentru toată aparatura din spital şi să facem un singur centru. Acum avem mai multe aparate, împărţite pe pavilioane”, a declarat Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri