AcasăACTUALAparatură de laborator performantă la Spitalul Filantropia din Craiova

Aparatură de laborator performantă la Spitalul Filantropia din Craiova

spot_img

Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova a fost dotat cu aparatură de laborator, potrivit unui anunț făcut de edilul orașului, Lia Olguța Vasilescu. 

- Publicitate -

„Dotăm, în permanență, spitalele primăriei cu aparatură performantă, iar zilele acestea o linie întreagă de aparatură de laborator a ajuns la Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova. Este vorba de mai multe analizoare automate de hematologie, de coagulare, de biochimie și de imunologie, un aparat centrifugă laborator, microscop de laborator, dar și hote flux laminar specializate”, scrie Vasilescu pe Facebook.

Toate aceste echipamente au fost achiziționate pe fonduri europene, în cadrul unui proiect derulat de Primăria Craiova și vor fi folosite pentru prelucrarea analizelor persoanelor internate la Spitalul Filantropia.


CITEȘTE ȘI: Examenele de final de an vor avea subiecte “perfect adaptate” perioadei de pandemie, susţine ministrul Educaţiei

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri