AcasăACTUALApă contaminată în peste 50 de localităţi din Dolj. Localnicii au acuzat...

Apă contaminată în peste 50 de localităţi din Dolj. Localnicii au acuzat stări de rău, după ce au consumat-o

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

În peste 50 de localităţi din judeţul Dolj s-a descoperit că apa este contaminată. Mai mult, oameni s-au simţit rău după ce au consumat-o.

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică Dolj au descoperit faptul că apa este contaminată cu bacterii periculoase, dar şi că sunt depăşiri mari ale normelor de nitriţi şi nitraţi din apa care se livrează prin reţeaua de alimentare publică în peste 50 de localităţi doljene.

Localnicii care au consumat apa de la robinet au prezentat greață, vărsături şi o stare alterată generală.

Cei de la DSP au dat amenzi şi avertismente şi au cerut administratorilor reţelelor de distribuție să rezolve de urgenţă această situaţie, mai ales că sudul ţării se confruntă cu temperaturi caniculare record şi prea puţini localnici îşi permit să cumpere apă îmbuteliată şi să facă teste pentru apa din fântâni şi din puţurile pe care le deţin.

CITEŞTE ŞI: Proiect cu fonduri europene pentru extinderea reţelelor de apă potabilă, din trei localităţi din judeţul Olt

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri