Connect with us

ANUNȚURI

Anunţ dispariţie

Avatar

Publicat

în

Numitul Emanoil Paraschiv, domiciliat în comuna Movileni, sat Movileni, strada Principală nr. 214, identificat cu CNP 1580513284380, declar că numita Paraschiv Florica, născută în 27.11.1865, în comuna Schitu este DISPĂRUTĂ din anul 2002, de când nu mai ştiu nimic de ea.

Print Friendly, PDF & Email

ANUNȚURI

Anunţ pierdere

Avatar

Publicat

în

REINA HOME COLLECTION SRL-D J28/230/2013 CUI 28247044 a pierdut certificat de înregistrare seriaB2724447 din 10.04.2013. Il declar nul.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ANUNȚURI

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Avatar

Publicat

în

S.C. AGROGRAND SERV S.R.L. titular al proiectului CONSTRUIRE RESTAURANT SI TERASA ACOPERITA, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE RESTAURANT SI TERASA ACOPERITA, propus a fi amplasat în comuna Ianca, str. Corabiei, nr. 18, jud. Olt

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ANUNȚURI

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Avatar

Publicat

în

S.C  AGROGRAND SERV S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “CONSTRUIRE RESTAURANT SI TERASA ACOPERITA ” propus a fi amplasat în Comuna Ianca, Judeţul Olt,  titular: SC AGROGRAND SERV SRL

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Olt din Slatina, str. I. Moroşanu, nr.3, judeţul Olt şi la sediul titularului, în zilele de luni – vineri, între orele 900– 1400.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.