AcasăANUNȚURIANUNȚ PRIVIND LANSAREA APELULUI DE SELECȚIE Nr. 1/2022

ANUNȚ PRIVIND LANSAREA APELULUI DE SELECȚIE Nr. 1/2022

spot_img

Numărul de referință al apelului de selecție:apel selectie nr.1/2022

Data publicarii: 24 noiembrie 2022

Grupul de Acțiune Locală Vedea-Găvanu-Burdea proiect finantat prin axa  Leader din PNDR anunță lansarea primului apel de selectie aferent anului 2022 pentru masura M7/6B (fonduri EURI)  în perioada 25 noiembrie 2022 – 30 decembrie 2022.

 

  1. Masura M7/6B – Dezvoltarea satelor beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin masura M7/6B sunt Directi: Unitatile administrativ teritoriale din teritoriul GAL Vdea Gavanu Burdea (comune, orase cu mai putin de 20.000 locuitori) si asociatiile acestora, ONG-uri, unităti de cult pentru investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural, persoane fizice autorizate/societăti comerciale care detin în administrare obiective de patrimoniu cultural de utilitate publică, de clasă B, pentru investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural, conform legislatiei in vigoare.Indirecti: populatia din teritoriu. Beneficiarii trebuie sa se regaseasca intre cei prevazuti in cadrul HG226/2015 cu modificarile si completarile ulterioare.

Fondurile nerambursabile disponibile, valoarea publica alocata pe masura:

  1. Masura M7/6B – Dezvoltarea satelor, fonduri disponibile in valoare totala de 473,07 euro (fonduri EURI), valoarea maxima a ajutorului public nerambursabil fiind de 164.473,07 euro/ proiect.

Valoarea minima nerambursabila pe proiect nu poate fi mai mica de 5.000 euro.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa telefonic la nr. 0371129700, in scris la adresa de e-mail office@galvgb.ro sau la sediul GAL Vedea Gavanu Burdea.

Depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Vedea-Găvanu-Burdea din localitatea Ghimpeteni, Strada Primariei nr. 6, în perioada 25 noiembrie 2022 – 29 decembrie 2022, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09:30 – 16:30, iar in data de 30 decembrie 2022 in intervalul orar 09:30 – 16:00.

Anuntul privind lansarea apelului de selectie se gaseste la sediul :, sediul GAL Vedea-Gavanu-Burdea, sediile primariilor partenere,site-ul  www.galvgb.ro.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 decembrie 2022, orele 16:00.

Pentru întocmirea și depunerea proiectului trebuie îndeplinite condițiile de conformitate și eligibilitate menționate în Ghidurile Solicitantului pentru măsura M7/6B EURI. Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul odată cu depunerea proiectului sunt cele prevăzute în Ghidul Solicitantului aferent măsurii pe care aplică. Punctajul acordat criteriilor de selecție prevăzute în Ghidurile Solicitantului și criteriilor de selecție locale este disponibil pe site-ul www.galvgb.ro și va fi afișat la sediul GAL Vedea-Găvanu-Burdea. De asemenea, criteriile de selecție și punctajul aferent pot fi solicitate la datele de contact de mai jos. Comisia de Selecție este formată din: 3 reprezentanți ai sectorului public, 7 reprezentanți ai sectorului privat și 1 reprezentant al societății civile. Apartenența membrilor Comisiei de Selecție la spațiul rural sau urban este următoarea: 11 membri din spațiul rural.

Pentru a afla detalii privind conditiile si modalitatea de accesare a fondurilor europene disponibile, precum si investitiile care sunt finantate prin FEADR, consultati versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente masurilor lansate, disponibila la sediul GAL precum si Ghidul solicitantului publicat pe site-ul www.galvgb.ro. Daca doriti informatii suplimentare puteti sa formulati intrebari catre Gal Vedea Gavanu Burdea la adresele de e-mail : gal.vedeagavanuburdea@gmail.com si office@galvgb.ro

Data si modul de anuntare a rezultatelor : GAL posteaza pe site-ul sau Rapoartele de selectie cel tarziu in ziua urmatoare aprobarii Rapoartelor de selectie in Comitetul de selectie a proiectelor. In termen de 5 zile lucratoare de la aprobarea rapoartelor de selectie, GAL va notifica solicitantii privind rezultatele procesului de selectie, in scris/e-mail, cu confirmare de primire din partea solicitantului.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit

ANUNŢ

ANUNȚ

ANUNŢ 

Alte Știri