ANUNŢ 

spot_img
- Publicitate -

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina,  cu sediul în municipiul Slatina, str. Cazărmii, nr. 40, judeţul Olt, organizează concurs/examen, prin recrutare din sursă externă pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcţiei contractuale vacante de execuție, de:

Muncitor calificat IV-I, specializarea electrician, conform H.G. nr. 286/23.03.2011, cu modificările și completările ulterioare.


 Concursul se va desfăşura astfel:

Proba practică în data de 03.08.2022,  ora 10:00.

Proba interviu în data de 09.08.2022,  ora 10:00.


Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

– să fie absolvenți de studii generale/medii;

– să fie absolvenți de cursuri/programe de calificare/perfecționare/specializare: electrician, specializare certificată prin diplomă/atestat/certificat absolvire sau alt document emis de o instituție acreditată;

– să dețină autorizație de electrician, emisă de Autoritatea Națională de Reglementare in domeniul Energiei;

– vechime in muncă: – 1 an;

– vechime in specialitate: – 1 an.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respectiv până la data de 12.07.2022 la sediul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatinasituat în municipiul Slatina, str. Cazărmii, nr. 40, judeţul Olt.

 Documentele aferente concursului, respectiv condițiile generale, calendarul de desfășurare a concursului, bibliografia și, după caz, tematica se afișează pe site-ul C.F.P.P. “Nicolae Golescu” Slatina, respectiv pe portalul posturi.gov.ro.

Relaţii suplimentare: Ioniță Bogdan, telefon: 0249/421793, interior 28011, în zilele lucrătoare, între orele 09:00-15:00.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit

ANUNȚ

ANUNȚ

ANUNȚ

Alte Știri