AcasăReporter24 TVAntreprenorul Radu Voinea vine la Emisiunea "Reporter 24"

Antreprenorul Radu Voinea vine la Emisiunea „Reporter 24”

spot_img

Antreprenorul în turism Radu Voinea va fi prezent, în această seară, la Emisiunea „Reporter 24”, difuzată în direct, de la ora 20.20, pe postul local Olt Tv.

Cum a fost al doilea an pandemic pentru industria HoReCa, ce ar fi putut face statul pentru a susţine antreprenorii, ce înseamnă reintroducerea voucherelor de vacanţă pentru acest sector, sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi abordate, în această seară.

Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, astfel că emisiunea “Reporter 24” poate fi vizonată pe canalul 143.

Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită pe www.reporter24.info.

CITEŞTE ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 6 decembrie | Invitat – Florin Barbu (PSD Olt), preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri