AcasăACTUALAnimale și păsări noi la Zoo Craiova. Copiii pot trimite propuneri de...

Animale și păsări noi la Zoo Craiova. Copiii pot trimite propuneri de nume pentru doi pui de tigru și un leu

spot_img

Începând de astăzi, Grădina Zoologică din Craiova și-a înnoit colecția de animale și păsări cu doi pui de tigru, un leu, un struț Emu, patru papagali Nimfă și doi papagali Călugăr, anunță reprezentanții RAADPFL. 

Puii de tigru au cinci luni, leul are trei ani, iar struțul un an.

Animalele de la Zoo Craiova au fost aduse prin transfer de la alte grădini zoologice din țară.


„Având în vedere că animalele s-au născut în captivitate, acestea au deja nume date de îngrijitorii lor. Puii de tigru se numesc: Baghera și Dora, iar leul – Lion. Și cum deja ne așteptăm ca aceste animale să devină atracția Grădinii Zoologice din Craiova, lansăm o provocare pentru copii să propună nume noi pentru puii de tigru, dar și pentru leu, pe pagina de facebook a instituției RAADPFL Craiova”, a menționat Ana Dănescu, purtător de cuvânt al RAADPFL Craiova.

CITEȘTE ȘI: FOTO | Zeci de copii, activităţi la Conacul Neamţu din Olari (Olt), în cadrul proiectului “Povestea satului meu”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri