AcasăACTUALANI sesizare la Parchet pe numele şefului AEP, care şi-a angajat cumnata...

ANI sesizare la Parchet pe numele şefului AEP, care şi-a angajat cumnata la instituţie

spot_img

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul președintelui Autorității Electorale Permanente, Constantin Mitulețu Buică, pe care îl acuză de folosirea funcției pentru favorizarea cumnatei sale.

ANI a transmis că există indicii că Mitulețu Buică, în calitatea sa de președinte al Autorității Electorale Permanente, a emis, aprobat și semnat un număr de 9 acte materiale prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru cumnata sa, care a fost încadrată la Cabinetul Vicepreședintelui Autorității Electorale Permanente pe funcția de consilier.

CITEŞTE ŞI: Antreprenorul Radu Voinea vine la emisiunea „Reporter 24”

Sesizarea a fost depusă de Cristian Petraru, fost șef al aparatului tehnic de la Biroul Electoral Central și director în Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) până în 2019.

Mitulețu Buică a declarat că „nu există niciun conflict de interese” și că nu va demisiona.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri