AcasăACTUALAngajaţii nevaccinaţi şi care nu au trecut prin boală, din sistemul de...

Angajaţii nevaccinaţi şi care nu au trecut prin boală, din sistemul de sănătate, public şi privat, se vor testa pe banii proprii. Proiectul a fost depus de Guvern în Parlament

spot_img

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat, joi, după şedinţa de Guvern, că a semnat şi va depune în Parlament un proiect de lege prin care angajaţii din Sănătate nevaccinaţi sau care nu au trecut prin boală, atât din sistemul public cât şi cel privat, se vor testa pe banii proprii.

Premierul interimar împreună cu vicepremierul interimar Kelemen Hunor, cu ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila şi ministrul interimar de Interne, Lucian Bode au căzut de acord și au semnat proiectul care prevede testarea din bani proprii a angajaților din Sănătate, scrie news.ro.

,,Pe scurt, angajaţii care nu sunt nevaccinaţi şi care nu au trecut prin boală, din sistemul de public şi privat, se vor testa pe banii proprii”, a spus premierul interimar, el precizând că propunerea a venit din partea ministrului Lucian Bode.

,,Acest proiect a fost depus, dacă nu trece moţiunea de cenzură, săptămâna trecută, am fi avut acest proiect de lege aprobat în Guvern şi trimis spre adoptare Parlamentului, în procedură de urgenţă”, a mai declarat Cîţu.

CITEŞTE ŞI: Guvernul face noi alocări din Fondul de rezervă. Cât primeşte Ministerul Sănătăţii

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri