AcasăPOLITICĂAngajată la stat, salariu de patru ori mai mare decât al preşedintelui

Angajată la stat, salariu de patru ori mai mare decât al preşedintelui

spot_img

De patru ani, ieșeanca Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI Radu Timofte, se află la timona Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA (CNCIR). A supraviețuit în funcție tuturor guvernărilor: PSD, PNL, PNL-USR-UDMR, PSD-PNL-UDMR.

- Publicitate -

Dar marea lovitură financiară abia acum o dă, potrivit ReporterIS: are o remunerație fixă lunară de 37.200 lei (brut), adică aproximativ 22.000 lei bani în mână. La care se adaugă, aferent îndeplinirii criteriilor de performanță pentru anul trecut, încă 669.600 lei brut. Cu indemnizația fixă și cu cea variabilă, reiese o medie lunară netă de 54.000 lei = peste 11.000 de euro.

Ce pregătire are nepoata fostului șef SRI Radu Timofte

Timofte, absolventă a universității private „Petre Andrei” din Iași, cu carieră în Ministerele Economiei și Energiei, și-a îmbogățit CV-ul cu felurite cursuri la Academia Națională de Informații și Universitatea Națională de Apărare.


Continuarea, în ReporterIS

CITEŞTE ŞI: TVR Info emite din nou începând de astăzi

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri