AcasăACTUALAngajat din prima serie de soldaţi profesionişti ai ISU Olt, intervenţie „cu...

Angajat din prima serie de soldaţi profesionişti ai ISU Olt, intervenţie „cu mâinile goale” pentru stingerea unui incendiu

spot_img

Valentin Găină, care face parte din prima serie de soldaţi profesionişti încadraţi la ISU Olt, s-a remarcat deja după ce a intervenit, în timpul său liber, în ajutorul colegilor săi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în comuna Slătioara.

Vali venea spre Slatina, împreună cu tatăl său, când a văzut fum gros în zona localității Slătioara.

„Sigur s-a întâmplat ceva grav, trebuie să mergem până acolo să vedem despre ce este vorba”, i-a spus el tatălui său.

În câteva minute au ajuns la locul evenimentului, iar Vali a sprijinit cu tot ce a putut echipajele care acționau pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată.

Alături de colegii din cadrul Detașamentului Slatina, au depus un efort remarcabil și au reușit să lichideze incendiul, care punea în pericol mai multe gospodării.

Chiar dacă era plin de funingine și epuizat, a plecat cu satisfacția că și-a făcut datoria, așa cum a jurat când și-a început cariera.

Soldat Valentin Găină face parte din prima serie de soldați profesioniști încadrați la ISU Olt, iar ieri și-a primit botezul focului, chiar dacă era în timpul liber!

„Da, Vali, ne-ai fost de foarte mare ajutor, dar mai ales ne-ai demonstrat că ai înțeles exact ce presupune meseria de pompier și pentru asta meriți felicitările noastre!”, transmit cei de la ISU Olt.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri