AcasăACTUALAngajat al DGASPC Dolj, confirmat cu coronavirus. Se face anchetă epidemiologică

Angajat al DGASPC Dolj, confirmat cu coronavirus. Se face anchetă epidemiologică

spot_img

Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus. 

Potrivit reprezentanților DSP Dolj, angajatul în cauză a intrat în contact cu o altă persoană confimată pozitiv cu COVID-19, lucru constatat în urma unei anchete epidemiologice.

Conform legii, în această situație a fost demarată anchetă epidemiologică la nivelul insituției, urmând a se lua măsurile ce se impun în funcție de rezultat. Până acum, alți trei angajați au fost trimiși în izolare la domiciliu.

„Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie”, transmit reprezentanții Prefecturii Dolj.

Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2.

Până miercuri, în județul Dolj au fost raportate 116 cazuri de COVID-19, potrivit DSP Dolj.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri