AcasăACTUALAngajări prin încadrare directă la IPJ Olt. Ce posturi sunt disponibile

Angajări prin încadrare directă la IPJ Olt. Ce posturi sunt disponibile

spot_img

Inspectoratul de Poliție Județean Olt scoate la concurs 14 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă, din sursă externă, precum și un post vacant de personal contractual.

- Publicitate -

Încadrare directă, din sursă externă, vizează: 2 posturi de ofițeri de poliție (specializările informare și relații publice, respectiv siguranță școlară – psiholog), 12 posturi de agenți de poliție (specializările ordine publică – 11 și comunicații și informatică – 1), dar și un post de muncitor calificat (ospătar-chelner).

Pentru posturile de agenți și ofițeri de poliție, înscrierea se realizează, până la data de 12 iulie 2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 12 iulie 2022 doar până la orele 16:00), online, la adresele de e-mail specificate în fiecare anunț.


În situația în care candidatul nu primește confirmarea înscrierii, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, la numărul de telefon 0249.406.500, interior 20.111, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, situat pe strada Mihai Eminescu, nr. 19, în municipiul Slatina, judeţul Olt, în vederea clarificării.

Pentru înscrierea la concurs, pentru postul de personal contractual, candidaţii trebuie să se prezinte cu dosarul de concurs, în perioada 29 iunie 2022 – 12 iulie 2022, de luni până joi, în intervalele orare 09:00 – 12:00 şi 13:00 – 15:00 şi vineri în intervalul orar 09:00 – 12:00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:


https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 8 – 29 august, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 3 septembrie 2022, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

CITEŞTE ŞI: Wizz Air şi Ryan Air, investigate de Protecţia Consumatorilor

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri