AcasăLIFEAnamaria Prodan a intrat în politică. În ce partid s-a înscris impresara

Anamaria Prodan a intrat în politică. În ce partid s-a înscris impresara

spot_img

Impresara Anamaria Prodan s-a înscris în Partidul Alianţa pentru Patrie (APP) și transmite un mesaj prin care își anunță mutarea surprinzătoare de a face acest pas.

Anamaria Prodan a ales APP și declară că va face istorie în România și în lumea politică așa cum a făcut și în fotbal.

CITEŞTE ŞI: ANALIZĂ | „Trăiască lupta pentru pace” și alte șmecherii rusești

Anamaria Prodan a publicat și un mesaj amplu pe contul ei de Instagram prin care își anunță mutarea surprinzătoare de a intra în forță pe scena politică românească.

https://www.instagram.com/p/CjyGHA4DszB/

„Scrisoare către românce 

Dragi românce, dragi români,

Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. 

Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei. 

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată. 

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! 
 
Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. 

Deși am fost confruntată cu bărbați care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le considră niște obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soț, viața mi-a scos în cale și bărbați români adevărați, familiști, cu respect pentru soție, pentru femeie, care ne susțin drepturile și ne promovează, fără să le fie teamă de noi și care ne văd ca partenere. Femeile care au în jurul lor astfel de bărbați maturi, familiști, respectuoși sunt femei fericite și norocoase.

Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu.

Până acum!”

CITEŞTE ŞI: Primarul Emil Moţ continuă la conducerea PSD Slatina. Edilul, reales în funcţia de preşedinte de filială (FOTO)

Anamaria Prodan a fost în atenția presei în nenumărate rânduri. Recent, aceasta a fost implicată într-un scandal monstru cu soțul său, Laurențiu Reghecampf și au ajuns chiar și la poliție.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri