AcasăACTUALANAF Târgu Jiu vinde prin licitație obiecte din aur, argint și pietre...

ANAF Târgu Jiu vinde prin licitație obiecte din aur, argint și pietre prețioase

spot_img

Reprezentanții ANAF au anunțat, miercuri că, în perioada următoare, organizează licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și pietre prețioase care au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape două milioane de lei, o astfel de acțiune urmând a avea loc și la punctul de lucru din Târgu Jiu. 

Potrivit ANAF, pentru licitațiile care se vor organiza în București, în 23 noiembrie, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov.

Astfel, în 14 noiembrie, în Târgu Jiu va fi scos la licitație un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei, iar în 16 noiembrie în Brașov va fi organizată licitație pentru două gropuri, unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei.

Reprezentanții ANAF informează că prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal întocmit de polițiști, după ce un lăcătuș a murit la locul de muncă într-o carieră din Gorj

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri