AcasăACTUALANAF: Prin formularul de contact din SPV se pot transmite documente care...

ANAF: Prin formularul de contact din SPV se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate

spot_img

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat vineri că toate documentele care nu sunt încă disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul Formularului de contact accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual.

- Publicitate -

Potrivit ANAF, pentru transmiterea acestor documente, se selectează categoria „Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”, crie Mediafax.

Din 1 martie, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.


ANAF susține că, pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a procedat la ridicarea limitei maxime a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.

„De asemenea, pentru a facilita transmiterea documentelor, vă rugăm să aveți în vedere următoarele: Scanarea la rezoluție maxim 300 dpi, Eliminarea automată a paginilor albe (goale), Scanarea în alb-negru, Scanarea într-un fișier format PDF, Comprimarea fișierului PDF”, a transmis ANAF.

CITEȘTE ȘI: Se reabilitează un tronson de drum pe ruta Craiova-Alexandria. A fost semnat contractul


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri