AcasăECONOMIEAmericanii, care deţin Fabrica de Vagoane Caracal, au un şef nou

Americanii, care deţin Fabrica de Vagoane Caracal, au un şef nou

spot_img

Lorie Tekorius, noul CEO al Grupului american vizitează  în premieră operațiunile din Europa Centrală, având pe lista de priorități extinderea business-ului din România. Vizita CEO-ului a început la Arad și a continuat cu centrele de producție din Drobeta-Turnu Severin și Caracal.

Piața din Europa și România, în mod particular, reprezintă oportunități semnificative de creștere în contextul obiectivului Uniunii Europene de a dubla ponderea mărfurilor care circulă pe calea ferată, cu scopul de a reduce emisiile de carbon.

Prima vizită oficială a lui Lorie Tekorious a avut loc la Arad, continuând cu celelalte două orașe unde Astra Rail Industries își desfâșoară activitatea pe piața locală: Drobeta-Turnu Severin și Caracal.

CITEŞTE ŞI: Pirelli, în topul sustenabilităţii. Ce criterii au fost luate în calcul

CEO-ul Geenbrier a avut întâlniri atât cu autorități locale, cât și cu managementul Astra Rail. Obiectivul companiei este să dezvolte capacitatea de producție din Caracal, lucru care presupune și dezvoltarea de noi locuri de muncă în cadrul companiei.

“Ne dorim să construim o comunitate internă în cadrul Astra Rail, mult mai puternică și mai activă decât în prezent. Dezvoltăm deja programe de training pentru angajații noștri pentru a le oferi cea mai bună preătire profesională și investim în extinderea business-ului nostru în România. Ne dorim, de asemenea, să dovedim societății românești că suntem o companie responsabilă care se implică și susține eforturile Uniunii Europene de a obține reducerea emisiilor de carbon. Ca unic jucător pe piața de producție de locomotive și vagoane din România, ne dorim să extindem business-ul pentru a putea răspunde cât mai bine acestui demers, la nivel european” – spune Lorie Tekorius, CEO Greenbrier Companies

Fabrica Astrail Rail de la Caracal este una dintre cele mai mari fabrici de vagoane de marfă din lume, cu o suprafață acoperită de 114.000 de metri pătrați.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri