AcasăACTUALAmendă pentru un patron din Craiova care nu a închis locația la...

Amendă pentru un patron din Craiova care nu a închis locația la ora 2.00

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Administratorul unui local din Centrul Istoric din Craiova a fost amendat de către polițiști, cu 10.000 de lei, pentru că nu a închis spațiul unde derula activitatea, la ora 2.00, așa cum legislația îl obligă, la ora actuală. 

Acțiunea de control a fost organizată, potrivit IPJ Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„În noaptea de 06/07 august, polițiști din cadrul S.I.C.E. Dolj, Poliției Municipiului Craiova – Secțiile 1-6 și Biroul Rutier și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj au desfășurat o acțiune cu efective mărite în zona Centrului Istoric din Craiova, pentru prevenirea și combaterea faptelor de violență, prevenirea răspândirii virusului SARS – CoV – 2, precum și pentru verficarea respectării programului cu publicul de către agenții economici din zona de acțiune.

Astfel, polițiștii au constatat că la o societate cu punct de lucru în Craiova, s-au încalcat prevederile Legii 55/2020 și HG 795/2021, în sensul că agentul economic a continuat desfășurarea activității după ora 02.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Administratorul firmei respective a fost amendat cu 10.000 de lei.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri