AcasăACTUALAmbarcațiune cu zeci de migranți, interceptată în zona Costinești

Ambarcațiune cu zeci de migranți, interceptată în zona Costinești

spot_img

Poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă au descoperit, joi dimineață, lângă Costineşti, o ambarcaţiune suspectă ce venea din Turcia, în care se aflau peste 50 de migranți.

- Publicitate -

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR au detectat, în apele teritoriale româneşti, o ambarcațiune suspectă, care naviga spre țărmul României.

Pentru că barca era supraaglomerată, neechipată cu mijloace de salvare pentru toate persoanele aflate la bord, fiind posibil ca persoanele care asigură conducerea acesteia să nu aibă pregătirea necesară, viața persoanelor aflate la bord era pusă în pericol.


Astfel, după interceptarea ambarcațiunii, misiunea Poliţiei de Frontieră a devenit de salvare a vieții omenești pe mare.

Ambarcaţiunea va fi adusă în Portul Constanţa, persoanele depistate urmând să fie preluate de către poliţiştii de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Cercetările vor fi derulate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.


CITEȘTE ȘI: Trei județe din Oltenia, sub Cod Galben de ploi, vijelii și grindină

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri