AcasăACTUALAlexandru Rafila, despre masca de protecție în viitorul an școlar: „Va fi...

Alexandru Rafila, despre masca de protecție în viitorul an școlar: „Va fi recomandată, nu va fi impusă”

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, miercuri seară că în viitorul an şcolar „masca va fi recomandată, nu va fi impusă”.

Potrivit ministrului, în noul an şcolar nu va fi nevoie de aviz epidemiologic. Alexandru Rafila recomandă totuşi ca cei care merg la şcoală cu mijloacele de transport în comun să poarte mască sanitară, scrie Antena3.

„Cred că părinţii îşi doresc două lucruri: copiii lor să poată să meargă la şcoală, iar prezenţa lor la şcoală să fie cât mai sigură. Sigur, nimeni nu poate să ofere o garanţie perfectă că nu vor fi cazuri de îmbolnăvire, ar fi o minciună, dar important este să fie cât mai puţine şi dacă un copil este infectat, să stea cinci zile la domiciliu, în izolare. Cred că asta trebuie să fie filosofia”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Alexandru Rafila a precizat că „masca va fi recomandată, nu va fi impusă” şi nu va fi nevoie de aviz epidemiologic.

CITEȘTE ȘI: Românii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani se vor putea înscrie într-un stagiu militar voluntar. Ce perioadă vor sta în unitate

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri