AcasăLIFEAl doilea workshop „Culture Green”, la Piatra-Olt

Al doilea workshop „Culture Green”, la Piatra-Olt

spot_img

Un al doilea workshop realizat în cadrul proiectului „Culture Green” s-a desfăşurat de miercuri, 29 iunie, până vineri, 1 iulie, în intervalul orar 10.00-18.00, la Piatra-Olt.

- Publicitate -

Lecții demonstrative despre olărit, împletituri de răchită, prelucrarea lemnului, țesutul portului popular, cojocărit, ateliere de ceramică sau pictură pe sticlă, au putut fi văzute în locația obișnuită, din fața Sălii de Sport.

Proiectul „Culture Green” este posibil grație accesării fondurilor nerambursabile prevazute în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria și prevede, pe lângă aceste activități dedicate păstrării meșteșugurilor tradiționale, reabilitarea  și dotarea Centrului Cultural Multifuncțional și organizarea unui festival cultural artistic.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri