AcasăACTUALAl doilea tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti, dat în folosinţă din 28...

Al doilea tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti, dat în folosinţă din 28 iulie (VIDEO aerian)

spot_img

28 iulie ar fi data de deschidere a Centurii Slatina, parte a Drumului Expres Craiova-Piteşti, potrivi Asociaţiei Pro Infrastructura.

- Publicitate -

Potrivit reprezentanţilor ONG-ului, cei aproximativ 22 de kilometri dintre nodurile Valea Mare și Piatra Olt sunt aproape gata și antreprenorul general, UMB, și-a propus să îi dea în trafic la sfârșitul acestei luni.

„Din păcate, podurile feroviare 2 și 3 de la Găneasa nu au fost făcute sub trafic, așa că s-a întârziat inaugurarea cu vreo 3 luni. Trecând peste dezbaterile complicate despre utilitatea acestora și incapacitatea CNAIR de a impune constructorului să găsească o soluție să le execute după deschiderea lotului, vestea bună rămâne: șoferii vor scăpa de coșmarul traversării Municipiului Slatina în curând, iar slătinenii vor respira aer (mai) curat”, notează cei de la Asociaţia ProInfrastructura.


Primul tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti, de la Piatra-Olt la Balş, a fost dat circulaţiei în luna mai.

CITEŞTE ŞI: O nouă avertizare meteo de căldură și disconfort termic ridicat. Zonele afectate

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri