AcasăACTUALAeroportul Internațional Craiova, RECORD de pasageri în luna august 2022. Câți călători...

Aeroportul Internațional Craiova, RECORD de pasageri în luna august 2022. Câți călători au fost înregistrați anul trecut

spot_img

476.670 de pasageri au tranzitat Aeroportul Internațional Craiova, anul trecut, recordul fiind atins în luna august, potrivit unui bilanț întocmit de către reprezentanții instituției.

După o perioadă de peste doi ani, în care traficul aerian a fost afectat de restricțiile impuse de pandemie, traficul de pasageri pe Aeroportul Internațional Craiova a înregistrat creșteri semnificative, informează reprezentanții instituției.

„Din luna aprilie, odată cu ridicarea restricțiilor de călătorie, au fost depășite valorile de trafic înregistrate în aceeași perioadă a anului 2019, cel mai bun an al Aeroportului Internațional Craiova. În luna decembrie, s-au înregistrat 42.175 de pasageri, adică o creștere de 10% față de luna decembrie 2019”, arată bilantul întocmit de către reprezentanții Aeroportului Craiova.

CITEȘTE ȘI: Certificatul de cazier judiciar se va elibera gratuit şi în formă electronică. Legea a fost promulgată

Aceștia spun că recordul de călători a fost stabilit în luna august, când 58.375 de pasageri au tranzitat aeroportul.

Au fost deja stabilite obiective pentru noul an, respectiv: păstrarea trendului crescător al numărului de pasageri, destinații noi și investiții în creșterea gradului de siguranță și securitate și în confortul călătorilor.

„Pentru 2023, ne propunem păstrarea trendului crescător al numărului de pasageri, atât prin politica de creștere a numărului de destinații, cât și prin investițiile în creșterea gradului de siguranță și securitate, dar și în confortul oferit pasagerilor în terminalele de sosiri și de plecări”, mai spun reprezentanții Aeroportului Craiova.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri