AcasăPOLITICĂAdrian Chesnoiu participă la Consiliul Agrifish (FOTO)

Adrian Chesnoiu participă la Consiliul Agrifish (FOTO)

spot_img

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, participă azi la Consiliul AGRIFISH.

blank

Pe ordinea de zi a Ședinței se află: Oportunități de pescuit la Marea Neagră pentru anul 2022; Apele Uniunii și din afara Uniunii – anul 2022; Informații despre controlul pescuitului și abordarea strategică pentru a maximiza investițiile în  Fondul european pentru pescuit și afaceri maritime.

blank

„Dezvoltarea agriculturii și a satului românesc sunt prioritățile României în dialogul cu decidenții europeni! În prima deplasare la Bruxelles, în calitate de ministru, voi susține: necesitatea redirecționării unor fonduri din PNRR pentru investiții în agricultură, direcțiile Planului Național Strategic  centrat pe specificul agriculturii românești”, a transmis ministrul.

blank

CITEŞTE ŞI: PSD ar putea numi atât prefectul de Olt, cât şi subprefecţii. Care sunt condiţiile

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri