AcasăACTUALAdolescentă căzută în stradă, salvată de un poliţist craiovean

Adolescentă căzută în stradă, salvată de un poliţist craiovean

spot_img

O adolescentă care era căzută pe strada Brestei din Craiova a fost salvată de către un poliţist din cadrul IPJ Dolj care a observat-o, i-a acordat primul ajutor şi a cerut sprijin medical prin apel la 112. 

- Publicitate -

“Colegul nostru, Daniel Ungureanu, poliţist în cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Dolj, în timp ce se afla în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe strada Brestei, din Craiova, o adolescentă căzută la pământ. Poliţiştul a oprit autospeciala de poliţie în condiţii de siguraţă şi s-a deplasat imediat în locul unde adolescenta era căzută, constatând că aceasta era inconştientă şi prezenta convulsii și rigiditate a corpului.

Colegul nostru a apelat SNUAU 112 şi a început imediat efectuarea manevrelor de prim-ajutor. Totodată, avand în vedere că adolescenta manifesta miscări periodice şi necontrolate ale corpului, colegul nostru a urmărit menţinerea acesteia într-o poziţie de siguranţă, până la preluarea acesteia de către echipajul medical, ulterior fiind transportată la spital.


Adolecesta are 15 ani, este din Craiova, a ajuns acasă şi are o stare de sănătate bună!

Apreciem implicarea colegului nostru, îi mulţumim pentru exemplul pe care în oferă şi
îl felicităm pentru curajul, stăpânirea de sine şi profesionalismul de care a dat dovadă”, arată IPJ Dolj.

CITEŞTE ŞI: Turişti evacuaţi, după ce o pensiune a luat foc


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri