AcasăACTUALAdolescent dintr-o comună din Dolj, reținut pentru patru infracțiuni de furt. Acționa...

Adolescent dintr-o comună din Dolj, reținut pentru patru infracțiuni de furt. Acționa la el în localitate

spot_img

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Bratovoești, județul Dolj, bănuit de comiterea a patru infracţiunii de furt calificat, a fost reținut de polițiști, miercuri. 

Tânărul, profitând de absenţa persoanelor vătămate de la domiciliu, a pătruns pe fereastră, în locuinţa unui bărbat din comuna Bratovoeşti, la data de 12 iunie, respectiv 28 august, anul acesta, de unde a furat suma de 20.000 de lei, respectiv 5.500 de lei.

Totodată, la data de 5 august, a intrat în casa unei femei din localitate, pe uşa lăsată neasigurată, de unde a furat suma de 1.100 de lei.


De asemenea, poliţiştii au stabilit că adolescentul, în aprilie, anul acesta, a furat bunuri în valoare de 2.500 de lei, dintr-o anexă a locuinţei unui bărbat din Bratovoeşti, lăsată nesasigurată, faptă nesesizată de persoana vătămată până în prezent.

„În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, adolescentul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri