AcasăADMINISTRAŢIEVin cele 16 autobuze electrice la Craiova. Anunţul făcut de firma care...

Vin cele 16 autobuze electrice la Craiova. Anunţul făcut de firma care le livrează

spot_img

Cele 16 autobuze electrice pe care municipalitatea le-a achiziționat vor fi livrate în Craiova potrivit firmei Solaris Bus & Coach.

- Publicitate -

Firma anunță finalizarea livrării celor 16 autobuze pentru Craiova și celor trei troleibuze pentru Mediaș.

Compania a încheiat anul trecut un contract cu administrația din Craiova în valoare de peste 57,5 milioane de lei + TVA pentru livrarea celor 16 autobuze electrice. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate 16 stații de încărcare lentă și patru stații de încărcare rapidă a autobuzelor.


În ceea ce privește contractul cu municipalitatea din Mediaș, valoarea acestuia s-a ridicat la 6 milioane de lei + TVA pentru livrarea celor trei troleibuze Solaris.

,,Mijloacele de transport vor fi echipate și cu un sistem de numărare a călătorilor, acces la Wi-Fi și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile, aer condiționat și încălzire, un sistem modern de informare a pasagerilor”, anunță Solaris printr-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI: Minore prinse muncind ilegal într-un restaurant din Târgu Jiu. Patron amendat cu 30.000 de lei


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri