AcasăADMINISTRAŢIESlatina | Termenul pentru depunerea declaraţiei pentru taxa de salubritate expiră în...

Slatina | Termenul pentru depunerea declaraţiei pentru taxa de salubritate expiră în două săptămânii. Paşii de urmat pentru a intra în legalitate

spot_img

Aproape 9.000 de slătineni au depus, până în prezent, declaraţia pentru stabilirea taxei speciale de salubritate, potrivit informaţiilor remise de Direcţia Generală Economică din subordinea Primăriei Slatina. Noua taxă a intrat în vigoare odată cu operaţionalizarea la nivelul întregului judeţ a colectării deşeurilor în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID).

- Publicitate -

Termenul pentru depunerea declaraţiilor pentru taxa de salubritate este 30 aprilie. Dacă nu vor face acest lucru, până la această dată, obligaţia de plată va fi stabilită din oficiu.

Contribuabilii trebuie să depună la Direcţia Economică, cu sediul în strada Toamnei, o declaraţie prin care transmit autorităţilor câte persoane sunt în locuinţă, astfel încât să poată fi calculată taxa de salubritate.


Valoarea taxei speciale de salubrizare pentru anul 2022, în cazul utilizatorilor casnici, este stabilită la 11,74 lei/persoană/lună.

Pentru utilizatorii non-casnici, cuantumul taxei de salubrizare va fi stabilit în funcţie de unitatea de măsură şi indicele de producere, aşa cum acestea au fost determinate conform standardului privind salubrizarea localităţilor.

CITEŞTE ŞI: A fost aprobată legea ce vizează salariu minim în Agricultură de 3.000 lei pe lună


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri