AcasăADMINISTRAŢIESlatina: Strada de la intrarea dinspre Piteşti, supralărgită la două benzi pe...

Slatina: Strada de la intrarea dinspre Piteşti, supralărgită la două benzi pe sens

spot_img

Strada Piteşti din Slatina va fi supralărgită la două benzi pe sens, potrivit unui proiect aprobat recent de Consiliul Local.

- Publicitate -

Potrivit proiectului privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatori tehnico-economici pentru obiectivul „Supralărgire str. Pitesti”, valoarea investiţiei se ridică la 5.403.651,46 lei, fără TVA. Investiţia ar urma să fie finalizată în 12 luni, de la start.

Potrivit referatului de specialitate, s-a luat hotărârea demarării acestei investiţii având în vedere că strada Pitesti asigură tranzitul prin localitate şi este prevăzută cu două benzi pe sens, până la intrarea în parcarea SC Alro SA, iar din acest punct până la ieşirea din municipiu, exista doar o banda pe sens, lucru care impiedică buna fluidizare a traficului, în condiţiile în care valorile acestuia cresc de la an la an.


Totodată, reprezentanţii municipalităţii arată că asigurarea accesului dinspre municipiu către cartierul Satul Nou este din ce în ce mai dificilă, întrucât în zona respectivă exista doar o bandă pe sens, iar numărul vehiculelor care intră şi ies din acest cartier a crescut considerabil.

Administraţia locală vrea să profite şi de faptul ca, în perioada aceasta, pe strada Piteşti se află în execuţie lucrări de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor.

CITEŞTE ŞI: Strada folosită drept rută ocolitoare pentru traficul greu din Slatina, închis. Rute ocolitoare


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri