AcasăADMINISTRAŢIESemafoare inteligente, în şase puncte din Slatina. Astăzi au fost puse în...

Semafoare inteligente, în şase puncte din Slatina. Astăzi au fost puse în funcţiune

spot_img

Semafoarele inteligente din Slatina, acţionate de pietoni prin apăsarea unui buton, au devenit funcţionale, de joi, potrivit directorului DASIP, Claudiu Dascălu.

- Publicitate -

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), Claudiu Dascălu, cinci din cele şase semafoare au fost punse în funcţiune.

Au fost puse în funcţiune semafoarele inteligente instalate în următoarele zone: zona Bekaert; strada Ecaterina Teodoroiu, după sensul giratoriu, ieşirea spre zona industrială Brebeni-Milcov; strada Artileriei, trecerea spre centrul comercial Kaufland-Lidl, cartierul Steaua; strada Ecaterina Teodoroiu, la trecerea de pietoni din faţa Băncii Transilvania, unde este şi staţia de autobuz; strada Primăverii, intersecţie cu strada Lalelor.


„Cinci din şase au fost puse. Nu este pus în funcţiune cel de la poliţia rutieră, de pe AI Cuza. Vrem să mai facem nişte ajustări la el”, a declarat Dascălu.

Investiţia pentru cele şase semafoarre s-a ridicat la 163.000 lei, fiind asigurată buget local al Slatinei.

CITEŞTE ŞI: Drum de legătură cu Spitalul Regional Craiova, construit de CJ Dolj. Studiul de fezabilitate a fost scos la licitație


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri