AcasăADMINISTRAŢIEReabilitarea termică a Blocului Materno-Infantil al Spitalului Slatina, finanţată prin PNRR. CJ...

Reabilitarea termică a Blocului Materno-Infantil al Spitalului Slatina, finanţată prin PNRR. CJ Olt a aprobat proiectul

spot_img

Consiliul Judeţean Olt reabilitează termic Blocul Materno-Infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Valoarea investiţiei ajuge la aproximativ 38 milioane lei.

- Publicitate -

Proiectul, care urmează să fie finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a fost aprobat în şedinţa de joi a forului judeţean.

„Noi urmărim, pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, să reabilităm termic clădiri publice pe care le avem în administrare. Este o măsură la care ne încadrăm foarte bine. Astăzi am aprobat proiectul pentru reabilitarea termică şi eficienţă energetică a Blocului Materno-Infantil al Spitalului Slatina, un proiect în valoare de 38 milioane de lei, cu tot cu TVA”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.


Săptămâna trecută, CJ Olt a aprobat şi proiectul pentru reabilitarea termică a sediului Direcţiei de Asistenţă Socială, tot prin PNRR.

„Urmează ca, în perioada următoare, să aprobăm şi alte proiecte. Acum o săptămână, am aprobat într-o şedinţă extrordinară o altă reabilitare termică a unor clădiri publice şi probabil, tot într-o şedinţă extraordinară, vom mai aproba două sau trei proiecte”, a mai spus Marius Oprescu.

În ultimii ani, CJ Olt a investit sume importante în reabilitarea, modernizarea şi dotarea Blocului Materno-Infantil al celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.


CITEŞTE ŞI: Complexul Eenergetic Oltenia va face tranziția de la cărbune la gaz și își va spori producția. Anunțul premierului

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri