Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primarul Slatinei şi aleşii PSD şi-au preluat noile mandate

Publicat

în

Primarul Slatinei, Emil Moţ, şi consilierii locali ai PSD aleşi în urma alegerilor din 27 septembrie şi-au preluat, miercuri, noile mandate de la Biroul Electoral Municipal.

Emil Moţ a afirmat că rezultatul alegerilor de duminică asigură faptul că proiectele începute de actuala administraţi vor continua.

„Încă o dată, vreau să le mulţumesc slătinenilor pentru încrederea pe care ne-au arătat-o cu ocazia acestor alegeri. Vreau să le promit că nu îi voi dezamăgi. Suntem o echipă, aşa cum am fost şi acum patru ani, o echipă care va sta la dispoziţia slătinenilor, o echipă care va duce la bun sfârşit proiectele începute în aceşti patru ani şi vom veni şi cu noi proiecte foarte bune, pentru slătineni. Sunt foarte bucuros că avem în continuare majoritate în Consiliul Local şi vom face în continuare ce este mai bine pentru slătineni şi pentru oraşul nostru”, a declarat Moţ.


Edilul a mai declarat că va continua cu aceeaşi echipă de viceprimari, Gigi Vîlceleanu şi Claudiu Stăncioiu.

„Cred că în maximum două săptămâni, se va reuni nol consiliu. Aşteptăm să vină şi celelalte partide să-şi ia mandatele. Apoi, vor fi trimise la judecători, vom fi validaţi şi apoi vom face şedinţa de învestire a Consiliului Local. Apoi, noi vom face o altă şedinţă în care ne vom alege viceprimarii. Noi avem majoirate în consiliul local şi nu există niciun motiv să nu rămânem în continuare în aceeaşi echipă”, a mai declarat Emil Moţ.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

A fost prelungit termenul pentru depunerea ofertelor pentru secțiunea a doua a autostrăzii Sibiu-Pitești

Publicat

în

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru contractul de proiectare și execuție a secțiunii a doua a autostrăzii Sibiu-Pitești, până la sfârșitul lunii septembrie. 

Potrivit unui comunicat al CNAIR, este vorba de procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu – Pitești, secțiunea 2: Boița – Cornetu.

Această prelungire ca urmare a solicitărilor primite cu privire la decalarea termenului pentru depunerea ofertelor, astfel încât aceasta să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare aduse deja la cunoștintă operatorilor economici prin clarificările publicate, informează reprezentanții CNAIR.


Aceștia mai psun că se are în vedere asigurarea unei competitivități și a unei maturități a ofertelor.

Noul termen pentru depunerea ofertelor este 30 septembrie 2021, ora 15.00.

CITEȘTE ȘI: Funcţionar din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, găsit incompatibil de ANI


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ADMINISTRAŢIE

Funcţionar din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, găsit incompatibil de ANI

Publicat

în

Un funcţionar public din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost găsit în stare de incompatibilitate de inspectorii ANI.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), în perioada 2013 – 2019, Marius Uţă a exercitat simultan cu funcția publică de inspector la Compartimentul Energetic – Direcția Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și funcția de administrator în cadrul unor asociații de proprietari/locatari.

Reprezentanţii ANI spun că astfel s-au încălcat prevederile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.


CITEŞTE ŞI: Mamă minoră din Vâlcea, cercetată penal după ce a plecat din spital cu bebeluşul său confirmat cu COVID-19

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

DOLJ: Stadiul lucrărilor de reabilitare a podului de la Bucovăț

Publicat

în

Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean 552 Craiova-Cetate din județul Dolj se derulează conform graficului, vremea bună permițând constructorului să urmeze planul stabilit. 

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, peste 8.000 de tone de asfalt se toarnă, în aceste zile, între kilometrul 12 și kilometrul 17.

La podul de peste râul Jiu, din dreptul localității Bucovăț, se identifică elementele deteriorate pentru a fi înlocuite sau reprate, în funcție de situația în care se găsesc.


„Numeroase forțe sunt angrenate pe șantier pentru ca ritmul de lucru să fie cât mai bun. La podul de peste râul Jiu, din dreptul localității Bucovăț, echipele de muncitori efectuează operațiuni minuțioase de sablare, grunduire și vopsire. În această etapă, specialiștii încearcă să identifice elementele deteriorate pentru ca acestea să poată fi reparate sau înlocuite”, a menționat Vasile.

Traficul de pe tot traseul drumului se desfășoară cu restricții. În zonele în care se efectuează lucrări, circulația este deviată pe trasee alternative, semnalizate corespunzător.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație pe mai multe străzi din Craiova


Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.