AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Slatina aşteaptă undă verde de la Guvern pentru construirea creşei de...

Primăria Slatina aşteaptă undă verde de la Guvern pentru construirea creşei de 110 locuri. Moţ: Sperăm ca, în două luni, să avem răspunsul

 Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat, luni, că municipalitatea va primi, în următoarele două luni, un răspuns de la Ministerul Dezvoltării pentru aprobarea construirii unei creşe cu 110 locuri.

Edilul şi-a exprimat speranţa că, astfel, va fi rezolvată criza locurilor din creşă de la nivelul Slatinei.

„Deocamdată, la Slatina, necesarul de grădiniţe este acoperit. În schimb, avem o problemă cu creşele. La Ministerul Dezvotării există un program pentru creşe şi am depus şi noi un proiect pentru 110 locuri. Sperăm ca în două luni să avem răspunsul şi să construim această creşă în Slatina”, a declarata Emil Moţ.


Programul pentru creşe de la nivelul Ministerului Dezvoltării ar urma să fie finanţat din bugetul național, dar și din fonduri europene, prin PNRR. Au fost previzionate 230 de milioane de lei pentru construirea de creșe noi.

CITEŞTE ŞI: Grădinițele și creșele rămân deschise indiferent de rata de infectare

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri