AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Râmnicu Vâlcea câştigă în instanţă un fost camping de peste trei...

Primăria Râmnicu Vâlcea câştigă în instanţă un fost camping de peste trei hectare, după 20 de ani de procese

spot_img

După mai bine de două decenii de procese, municipalitatea din Râmnicu Vâlcea a primit decizie favorabilă în ceea ce priveşte terenurile fostului camping Ostroveni, ajuns în paragină.

- Publicitate -

Prin decizia definitivă a Curţii de Apel Piteşti pronunţată în dosarul 2588/90/2016, Râmnicu Vâlcea câştigă peste trei hectare şi jumătate de teren ocupat de fostul camping (acum degradat şi abandonat) de pe malul lacului din Ostroveni, în imediata vecinătate a Ştrandului Ostroveni.

Sentinţa din 7 aprilie 2022 pune capăt unui demers juridic cu o vechime de peste două decenii şi obligă SC Batroscom SA (anterior Alutus SA – moştenitoarea fostelor active turistice ale OJT Vâlcea), prin lichidator judiciar, ”să lase în deplină proprietate şi posesie” Municipiului terenul în suprafaţă de 35.711,88 mp (alcătuit din ”Zona de Agrement Ostroveni-Sălcioara”, ”Parc Sălcioara”, ”Zona de Agrement Insula Pescarilor” şi drumul de acces), dispunând totodată şi modificarea în acest sens a cărţii funciare.


“Terenurile – care erau deja inventariate în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza a două Hotărâri de Guvern – vor fi reabilitate şi redate râmnicenilor sub forma unei zone mixte de agrement ce va completa facilităţile de acest fel existente în sudul Râmnicului (Ştrandul Ostroveni şi zona de picnic de pe malul lacului). Primarul Mircia Gutău mulţumeşte public consilierului juridic Alina Rusănescu care, împreună cu colegii din departamentele Juridic şi Cadastru ale Primăriei Râmnicului, a reuşit să câştige această speţă în favoarea comunităţii locale”, transmite municipalitatea prin intermediul unui comunicat de presă.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri