AcasăADMINISTRAŢIEPrima decizie a CJ Olt în 2022. Ce se întâmplă cu excedentul...

Prima decizie a CJ Olt în 2022. Ce se întâmplă cu excedentul bugetar pe anul trecut

Consilierii judeţeni s-au reunit, luni, în prima şedinţă a CJ Olt din anul 2021, iar printre proiectele aprobate s-a numărat şi unul privind folosirea excedentului bugetar de anul trecut.

Potrivit proiectului de hotărâre, este vorba despre 39.230.976,56 lei, sumă ce reprezintă excedentul anual al bugetului local, rezultat la încheierea exercițiului bugetar al anului 2021

Sumele vor fi folosite pentru finanțarea cheltuielilor secțiunii de dezvoltare a bugetului local al Județului Olt pe anul 2022, dar şi pentru cofinanţarea unor proiecte cu fonduri europene.


„Este vorba despre excedentul calculat la finalul anului 2021, care trebuia aprobat pentru a efectua cheltuieli de dezvoltare. Este o sumă în limite normale, banii urmând a fi folosiţi pentru infrastructură şi pentru cofinanţările proiectelor pe fonduri europene”, a declarat vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu.

CITEŞTE ŞI: Adrian Chesnoiu: „Mă bucur că am obținut o majorare substanțială, de peste 41%, a fondurilor pentru subvențiile acordate fermierilor”

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri