AcasăADMINISTRAŢIEO nouă creşă în oraşul Balş, finanţată de Ministerul Dezvoltării

O nouă creşă în oraşul Balş, finanţată de Ministerul Dezvoltării

spot_img

Orașul Balş a primit, joi, aprobarea din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru construcția unei creșe noi, moderne și eficiente din punct de vedere energetic.

Primarul Cătălin Rotea spune că este un proiect important pentru copiii și părinții din Balș, care astfel vor beneficia de un spațiu modern, în care actul educațional să fie dublat de condiții de siguranță și un mediu plăcut de învățare.

- Publicitate -

„Deoarece investițiile cele mai importante sunt în educația copiilor noștri, iar foarte multe familii tinere de bălșeni sunt active pe piața forței de muncă, construcția de noi spații educaționale reprezintă și va reprezenta, în continuare, o prioritate pentru administrația orașului nostru”, transmite primarul Cătălin Rotea.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri