AcasăADMINISTRAŢIENoi locuri de muncă în Balş. Primăria a concesionat 2.500 metri pătraţi...

Noi locuri de muncă în Balş. Primăria a concesionat 2.500 metri pătraţi unei societăţi

spot_img

Primăria Balș a atribuit un teren de 2.500 metri pătraţi în concesiune, către compania CIT One SA, potrivit primarului Cătălin Rotea. În urma investiţiei, vor fi create noi locuri de muncă.

- Publicitate -

Compania intenționează să construiască un sediu secundar pentru deservirea activităților desfășurate în județele Olt, Dolj, Gorj și nu numai, cu o valoare a investiției ce se ridică la aproximativ 1,5 milioane euro.

„De asemenea, prin atribuirea contractului de către administrația orașului nostru, se vor genera 40 de noi locuri de muncă pentru bălșeni”, transmite Cătălin Rotea.


În același context, CIT One, al cărei domeniu de activitate este în sfera serviciilor integrate de transport, procesare și depozitare valori, intenționează să majoreze numărul locurilor de muncă până la circa 100 angajați.

CITEŞTE ŞI: TMK face ANGAJĂRI pentru fabrica din Slatina. Ce posturi sunt disponibile

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri