AcasăADMINISTRAŢIELocatarii unui bloc din Craiova riscă să nu mai poată intra în...

Locatarii unui bloc din Craiova riscă să nu mai poată intra în clădire, după ce terenul din faţa imobilului a fost retrocedat

spot_img

Locatarii unui bloc din Craiova riscă să rămână fără acces în imobil, după ce terenul din faţa clădirii a fost retrocedat unei persoane.

- Publicitate -

Prezentă, joi seara, la postul Oltenia 3TV, primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu (foto) a explicat că acesta este unul dintre motivele pentru care municipalitatea vrea să cumpere mai multe terenuri dintre blocuri.

„Proprietarul a venit să își îngrădească un teren și atunci ne-am dat seama că i s-au retrocedat toate aleile de acces în blocurile care sunt de jur împrejurul acestui teren şi, de asemenea, parcarea blocului și calea de acces din stradă înspre parcarea respectivă. Acolo, pentru a-i ajuta pe oameni, trebuie să găsim o soluție de achiziție. Oamenii din zonele respective rămân fără parcare, fără platformă de gunoi și fără acces în bloc și mai sunt spațiile construibile.


Pe la Schimdt este un triunghi care este construibil. Acolo au venit niște aurolaci și au pus un cort. A trebuit să  vină Poliția Locală să îi gonească. Noi nu putem să îl amenajăm pentru că este privat. Acelui om i s-a oferit 1.000 de euro pe metrul pătrat. Noi nu am putut să îl cumpărăm la 275 de euro metrul pătrat”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Hotărârea prin care se cumpărau mai multe terenuri dintre blocuri a fost amânată, în ultima şedinţă a consiliului municipal, primarul solicitând refacerea evaluărilor.

CITEŞTE ŞI: Fostul preşedinte al PDL Drăgăneşti-Olt, Marian Căpăţână, scandal la poarta lui Traian Băsescu


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri