AcasăACTUALFOTO | Străzile din toate cartierele municipiului Craiova, spălate și dezinfectate

FOTO | Străzile din toate cartierele municipiului Craiova, spălate și dezinfectate

spot_img

Străzile Craiovei au fost spălate de către echipele de salubritate. Cartierele Brazda lui Novac și Craiovița Nouă au fost primele care au fost curățate, informează autoritățile locale.

- Publicitate -

În cele două cartiere s-au măturat și spălat aleile interioare și exterioare, inclusiv stațiile de autobuz din Craiovița Nouă.

De asemenea, luni seară au fost spălate străzile și din cartierul Valea Roșie, spațiile publice din toate stațiile de autobuz, cele din zona pieței, cât și străzile intens circulate.


„Spălarea și curățenia se realizează manual, folosind perii și detergent special, dar și cu perii mecanice și echipamente mobile 100% ecologice, ce funcționează în sistem dual apă/abur sub presiune, capabile să curețe pete de grăsime, urme lăsate de gumă de mestecat sau graffiti”, informează Primăria Craiova, într-un comunicat de presă.

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri