Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Emil Moţ a vorbit despre proiectele din noul mandat de primar al Slatinei

Avatar

Publicat

în

Primarul Slatinei Emil Moţ a declarat, după depunerea jurământului pentru al doilea mandat de edil, că urmează patru ani de muncă, la fel ca în mandatul pe care l-a încheiat.

Emil Moţ a arătat că foarte multe dintre proiectele începute în primul mandat de primar se vor concretiza, în următorii patru ani.

„Eu și președintele Consiliul Județean, Marius Oprescu, vă promitem tuturor că vom face atât pentru Slatina, cât și pentru județul Olt, cele mai bune lucruri. Vom continua să investim în Slatina, să investim în județ, vom continua să ducem acest oraș exact acolo unde-i este locul lui, un oraș european. Ați văzut, la Slatina, de un an, am început cele mai mari proiecte, 14 proiecte pe fonduri europene, este o muncă pe care noi, la Primăria Slatina, am făcut-o de trei ani și care din momentul acesta începe să se concretizeze. Adică și slătinenii vor vedea în teren ce am făcut noi trei ani de zile”, a declarat Emil Moţ.


Şi în noul mandat al primarului Emil Moţ, atragerea de fonduri europene va fi o componentă importantă.

„Vreau să vă spun că avem multe proiecte în lucru, multe lucruri pe care noi le vom face în următorii ani și principala direcție va fi atragerea de noi fonduri europene, între anii 2021-2027, vorbim de alte fonduri europene pentru Slatina. Sper să avem un mandat liniștit domnule președinte, în care noi să ne facem treaba exact cum ne-am făcut-o în ultimii patru ani de zile, ne-o vom face și în continuare, în următorii patru ani. Vreau să le mulțumesc încă odată slătinenilor pentru că ne-au votat și pentru că ne-au arătat că noi am făcut treabă pentru toți ai noștri din municipiul Slatina”, a conchis Moţ.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

FOTO| Strada Vintilă Vodă din Slatina, închisă în întregime. Pe unde vor ocoli şoferii

Avatar

Publicat

în

Strada Vintilă Vodă din Slatina se închide de tot, după ce până în prezent s-a putut circula pe porţiunea de la fostul magazin „Oltul” şi până la intersecţia cu strada Vederii.

Astfel, şoferii vor fi direcţionaţi pe strada Ghiocei, paralelă cu Vintilă Vodă, tot până în intersecţia cu strada Vederii şi mai departe, pe bulevardul Nicoale Titulescu.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. S-a închis strada Vintilă Vodă din Slatina. Pe unde se poate ocoli


Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a declarat că se aşteaptă avizul poliţiei.

„Constructorul urmează să închidă şi cealaltă porţiune a străzii Vintilă Vodă pentru finalizarea lucrărilor la reţeaua de apă şi canal. Noi am trasat un marcaj temporar, am montat stâlpişor şi, atunci când poliţia va da ok-ul, traficul rutier va fi deviat pe strada Ghiocei. Totodată, pe această stradă au fost montate indicatoare cu oprirea interzisă”, a declarat Dascălu.

CITEŞTE ŞI: FOTO: De astăzi, se ridică maşinile parcate pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Cât va fi menţinută noua restricţie


Pe Vintilă Vodă se desfăşoară lucrări de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ADMINISTRAŢIE

Trei puncte de prim ajutor, în Slatina, pe perioada Codului Portocaliu de Caniculă

Avatar

Publicat

în

Municipalitatea slătineană a operaţionalizat trei puncte de asistenţă medico-socială, în urma avertizărilor emise de Administrația Națională de Meteorologie cu privire la preconizarea temperaturilor caniculare pentru perioada următoare.

Containerele care au fost amenajate ca Puncte de informare și asistență medico- sociala sunt în trei zone intens circulate din municipiu si anume: la Fântâna Speranței, în piața Zahana, în zona Poliției Circulație.

„Situate în zone intens circulate, în apropierea piețelor și a intersecțiilor mari, aceste puncte temporare de lucru ale Directiei de Asistență Socială Slatina, oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații despre PREVENIREA EFECTELOR PATOLOGICE ALE CALDURII”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.


Punctele de informare și asistență medico-socială, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.), vor fi activate doar în condiții de avertizare meteorologică (începând cu codul galben)  după următorul program:

luni – vineri, între orele 10:00 – 18:00

sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00.


„Ţinând cont de faptul ca înca ne aflăm într-o perioadă de pandemie, cetatenii vor primi, la solicitare, și informatii și sfaturi utile prevenirii infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Activitatea se va desfășura cu respectarea tuturor masurilor specifice perioadei pandemice actuale. Asistența și consilierea medicală sunt asigurate de personalul medical din cadrul Directiei de Asistență Socială Slatina (medicină școlară sau comunitară) pe bază de grafic de lucru astfel încât să nu fie afectată activitatea de la locul principal de muncă”, mai arată sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Târgu Jiu: A doua etapă a dezinsecției din acest an va avea loc duminică

Octavia Hantea

Publicat

în

A doua etapă a dezinsecției din acest an va avea loc duminică, începând cu ora 19.00, anunţă Primăria Târgu Jiu. 

De această dată este vorba de aviotratament, prima etapă desfășurându-se la sol.

Acțiunea face parte dintr-o serie de şase etape de dezinsecție prevăzute pentru acest an.


Primăria Municipiului Târgu Jiu atenționează apicultorii să ia din timp măsurile necesare pentru protejarea albinelor.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.