AcasăADMINISTRAŢIEClinica de Pediatrie din cadrul Spitalului Filantropia Craiova, reabilitată cu fonduri din...

Clinica de Pediatrie din cadrul Spitalului Filantropia Craiova, reabilitată cu fonduri din PNRR. CJ Dolj a depus deja cererea de finanţare

spot_img

Preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a anunţat că mai multe clădiri importante pentru comunitatea din judeţ vor fi reabilitate cu bani din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

- Publicitate -

El a declarat că este vorba de proiectul de reabilitare și modernizare a clădirii publice situate în str. Corneliu Coposu nr. 107 din Craiova, corp în care funcționează Clinica de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Filantropia și Centrul maternal „Sf. Ecaterina”, dar și de proiectul pentru reabilitarea și modernizarea clădirii publice în care se află sediul Poliției orașului Segarcea și al Secției 13 Poliție Rurală Segarcea.

Reabilitarea clădirii Clinicii de Pediatrie se ridică la peste 5,2 milioane de euro,fără TVA, în timp ce lucrările la clădirea Poliției Segarcea au fost evaluate la 720.000 euro, fără TVA.


„Am lucrat intens în ultima perioadă la pregătirea proiectelor pe care dorim să le finanțăm prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Astăzi, în prima zi de depunere a proiectelor pentru componenta ce privește granturile pentru eficiența energetică a clădirilor, am depus deja documentația pentru proiectele pe care ni le-am propus pentru această linie de finanțare.  Lucrările necesare sunt de modernizare a structurii, reabilitare termică, modernizarea sistemelor de climatizare și instalarea de stații de încărcare rapidă pentru vehicule electrice.  Cererile de finanțare au fost depuse încă de la primele ore ale dimineții, dat fiind faptul că aprobarea acestor proiecte se realizează pe principiul „primul venit, primul servit”, a transmis preşedintele CJ Dolj.

sursa foto: gds.ro

CITEŞTE ŞI: Dan Vîlceanu a anunţat că demisionează din funcţia de secretar general al PNL


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri