AcasăADMINISTRAŢIEClădirea Palatului Administrativ al județului Dolj, reabilitată prin PNRR. Au fost semnate...

Clădirea Palatului Administrativ al județului Dolj, reabilitată prin PNRR. Au fost semnate primele documente

Primele documente tehnice premergătoare etapei de introducere a proiectului de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ al Județului Dolj în PNRR au fost semnate miercuri. 

Este vorba de contractul de expertiză tehnică, a studiului geotehnic, topografic cu documentație cadastrală, dar și de certificatele energetice pentru obiectivul de investiții “Consolidarea, reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii Palatului Administrativ al județului Dolj, monument istoric de interes național”.

Sunt primii pași importanți pentru introducerea proiectului de reabilitare a Palatului Administrativ, clădire-simbol a județului, în Planul Național de Redresare și Reziliență.


Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a semnat documentele împreună cu reprezentanții firmelor care se vor ocupa de studiile tehnice.

„Este o etapă importantă pentru acest obiectiv de investiții, am semnat documentele tehnice premergătoare acestui proiect, pentru a putea obține banii de la PNRR. Clădirea Palatului Administrativ este un monument istoric emblematic pentru Craiova, pentru județul Dolj și sper ca acest prim pas să fie începutului unei modernizări istorice”, a declarat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

CITEȘTE ȘI: Cereri pentru căsătorii la Poarta Sărutului. Ce spune edilul despre eveniment


- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri