AcasăADMINISTRAŢIECadastru gratuit pentru patru comune din județul Dolj

Cadastru gratuit pentru patru comune din județul Dolj

spot_img

Cărțile funciare pentru cetățenii din comunele Moțăței, Calopăr, Cetate și Teslui, județul Dolj, vor fi eliberate gratuit pentru cetățeni.

- Publicitate -

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților din cele patru unități administrativ – teritoriale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

„ Lucrările de cadastru general au ca durată estimată de cel puțin un an, iar în județul Dolj sunt 31 de comune care beneficiază de finanțare europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020. În Brădești și Pielești lucrările au fost finalizate, iar în comuna Dioști sunt în derulare. Au început lucrările la Bistreț, Rast, Leu, Giurgița. Pentru comunele Moțăței, Calopăr, Cetate și Teslui desfășurăm, în această săptămână, campania de informare a cetățenilor, iar pentru alte 18 UAT-uri a fost demarată procedura de achiziție publică a serviciilor de înregistrare sistematică a proprietăților, gratuit pentru cetățeni”, a declarat Alin Victor Dumitrescu, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobilară (OCPI) Dolj.


Directorul OCPI, șeful Biroului Înregistrare Sistematică și primarul comunei Moțăței, participă miercuri la primul eveniment de informare a cetățenilor cu privire la începerea procesului de înregistrare sistematică a proprietăților.

Joi, acțiunea va continua în comunele Calopăr și Cetate, iar vineri, în comuna Teslui.

CITEȘTE ȘI: Servicii gratuite de cadastru în alte 18 comune din județul Dolj


- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri