AcasăADMINISTRAŢIEBani europeni pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din Piatra-Olt

Bani europeni pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din Piatra-Olt

Lucrările privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Generale cu clasele I-IV Piatra, Grădiniței Criva și Școlii Generale cu clasele I-IV Criva au fost scoase la licitație și urmează a fi finalizate în decursul anului viitor.

Potrivit primarului Nicuşor Rada, cele trei proiecte cu finanțare europeană au fost depuse, de către Primăria Piatra-Olt, în cadrul Programului Operațional Regional și au o valoare totală de peste șase milioane lei.

De asemenea, Grădinița Criva a fi transformată în  Centru de Incluziune a Cetățenilor Români Aparținând Etniei Rome, iar Școala Generală cu clasele I-IV Criva va funcționa ca  Centru de Informare și Consiliere pentru Persoane Defavorizate.


CITEŞTE ŞI: Zeci de noi locuri de muncă în Balş, după deschiderea noului magazin Kaufland

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri