AcasăACTUALAcuzații grave la adresa medicilor din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu. Conducerea...

Acuzații grave la adresa medicilor din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu. Conducerea a declanșat o anchetă

spot_img

Familia unei paciente a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu susține că a găsit-o pe această cu un picior rupt și plină de vânătăi. Reprezentanții instituției spun că femeia a căzut în baie și așa și-a rupt piciorul. Vânătăile le-ar fi avut de acasă.

„O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte”, a spus Florina Răscol, fiica pacientei, potrivit Digi 24.

Aceasta îi acuză pe angajații spitalului că nu au avut grijă de mama ei, în vârstă de 72 de ani.

„Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat. Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet”, a mai precizat femeia.

Reprezentații spitalului recunosc că bătrâna a căzut în baie și și-a fracturat un picior. Spun că ar fi avut astfel de accidente și acasă, în urmă cărora ar fi venit la spital deja plină de vânătăi.

„Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor,  pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o”, a menționat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu.

Managerul Spitalului Județean din Târgu Jiu spune că face verificări în acest caz.

CITEȘTE ȘI: Spitalul Județean Târgu Jiu se pregătește pentru valul cinci al pandemiei. Ce măsuri au fost luate

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri