AcasăACTUALAcuzaţii GRAVE. Două fetiţe din Dolj ar fi fost vaccinate fără acordul...

Acuzaţii GRAVE. Două fetiţe din Dolj ar fi fost vaccinate fără acordul părinţilor

spot_img

Două fetițe au fost vaccinate anti COVID de reprezentanții statului român, fără ştirea părinților! S-a întâmplat în Dolj, iar copilele au 12 şi 14 ani.

Este vorba despre două fetițe aflate în grija statului, relatează antena3.ro.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului din Dolj spun că nu părinții trebuie să decidă dacă minorii trebuie să fie, sau nu, vaccinați, ci reprezentații legali ai copiilor. De regulă, aceștia sunt șefii de centre, acolo unde minorii se află în plasament.

Tatăl fetițelor de 12 și 14 ani, din Craiova, se află însă în străinătate și nu este decăzut din drepturi. Acesta muncește în străinătate tocmai pentru a reuși să strângă bani, să își ia fetițele acasă.

Bărbatul spune că nu a fost sunat și întrebat de reprezentanții centrului dacă este de acord ca minorele să fie vaccinate.

Cei de la Protecția Copilului se apără însă și spun că șeful de centru, care ar fi reprezentantul legal al celor două, și-ar fi dat acordul cu privire la vaccinarea fetițelor.

90% dintre copiii care se află în centrele de plasament din Dolj au fost deja vaccinați.

CITEŞTE ŞI: Alte 16 cazuri de coronavirus în școlile și grădinițele din Dolj. Șapte elevi ai unei clase care a trecut în online merg la cursuri pentru că sunt vaccinați

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri